Landelijke Bouwplatendag ZMBC

Calendar
ZMBC aanwezig
Date
20.01.2024 11:00 - 17:00
Author
Kees

Description

Landelijke Bouwplatendag op 20 januari 2024

Na het succes van vorig jaar organiseren we  voor de tweede keer een “landelijke papiermodelbouwdag”. Dit is geen beurs of tentoonstelling, maar een gezellig samenkomen van mensen die zelf papieren bouwplaten maken of daarmee willen starten. Deze dag is dus een echte doedag van beoefenaars van de hobby, van ervaren tot pril. Gezellig bijpraten met bekenden of juist nieuwe contacten leggen is natuurlijk ook een heel belangrijk aspect!

Bouwen, kijken, uitleggen of leren?

Voor iedere deelnemer hebben we een eigen ruime werktafel waaraan gebouwd kan worden. Je kunt daaraan je eigen model wat verder brengen, maar ook anderen demonstreren hoe jij iets doet. Of juist hulp en uitleg vragen, want je bent nooit te oud om te leren. Hoe rol jij nou dat pijpje? Kun je dat voordoen? Hoe snij jij die raampjes toch zo strak uit? O, op die manier!

Er is beperkte (!) ruimte om modellen te laten zien, maar dat is altijd leuk en motiveert zeker de beginners. Ook doen we ons best wat praatjes te organiseren rond het thema “zelf bouwplaten maken of aanpassen”. Als jij een praatje zou willen geven, laat het dan weten!

Kortom: een dag om samen te bouwen, bij te praten, nieuwtjes uit te wisselen, werk van anderen te bekijken en demonstraties.

Kom je ook?

Aanmelden is noodzakelijk want vol is vol. We hebben 30 werktafels. Stuur dus snel een mail naar organisator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Handig om te weten

  • Datum: zaterdag 20 januari 2024. 11.00 uur ontvangst met koffie, einde rond 16.00 uur.
  • Locatie: buurtcentrum “Komop”, Karel Doormanlaan 2b, 2712 JJ Zoetermeer. Gratis parkeren bij het gebouw of in de buurt.
  • Kosten: gratis entree plus eerste kopje koffie en broodje kroket. Overige consumpties voor eigen rekening (streeplijst buurtcentrum Komop).
  • Meenemen: bouwplaat, gereedschap, naar keuze wat eerder werk om te laten zien. Eventueel lunchpakket. Er is een kleine kantine in het buurtcentrum met koeken, snoepgoed, chips, frisdrank, bier etc.
  • Heb je geen bouwplaat of gereedschap: laat het de organisator weten, dan regelen we dat.