Modelbouwbeurs ESM georganiseerd door IPMS

Calendar
Beurzen
Date
25.11.2023 10:00 - 17:00
Author
Kees

Description

Nog een kleine twee weken dan vindt de jaarlijkse ESM, georganiseerd door IPMS Nederland weer plaats.

En zoals al vele jaren in de Expo Hallen te Houten.

Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom.

Plastic modelbouw is voor jong en oud de mooiste, creatiefste en leukste hobby die je maar kunt bedenken. Op de jaarlijke ESM (Euro Scale Modelling) vind je werkelijk álles: niet alleen bouwdozen, verf, lijm, maar ook al het gereedschap en alle materialen die je nodig hebt op het gebied van modelbouw. Bovendien is er de traditionele modelbouwwedstrijd in diverse categorieën! De wedstrijd staat open voor alle bouwers en onderwerpen, zolang het maar plastic modellen zijn.

Er zijn niet alleen handelaren met nieuwe spullen, er zijn ook particulieren die uit hun eigen collectie boeken en/of bouwdozen te koop aanbieden. En er zijn veel modelbouwers die demonstraties geven en die hun mooiste werk laten zien. je kunt oneindig veel inspiratie opdoen voor je eigen creaties en nieuwe (of juist oude) bouwdozen aanschaffen.

De entree is gratis voor IPMS-leden op vertoon van hun geldige ticket besteld via de ESM website. Dat is in principe op de telefoon, maar het is wellicht handig om hem ook uit te printen. Neem ook uw IPMS lidmaatschapskaart mee.

Entree voor niet-leden is een beperkt bedrag per persoon, ook deze tickets zijn te verkrijgen via de website. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang mits begeleid door een volwassene.

Een verslag en mooie foto's volgen later.

Tot de volgende (beurs) keer maar weer