Afgelopen weekend was het eindelijk weer zo ver. De voor mij/ons - wel met nog enige restricties gehouden- volwaardige modelspoorbouw beurs was een feit. In Rijswijk dit keer bij de Broodfabriek aan de Volmerlaan. Drie gehele dagen lang, dit ook om wat spreiding van bezoekers te kunnen garanderen. Wij waren daar uitgenodigd door de IPMS, tevens gevestigd te Rijswijk. Met een ander gerespecteerd lid van onze eigen ZMBC hebben we daar twee dagen aan deelgenomen en de bezoekers met tips en informatie wegwijs gemaakt in onze fantastische hobby.
 
 
 
 
Op zaterdag hadden we drie stoelen bezet door leden van de ZMBC. Deze keer veel nieuwe modelspoorbanen en de bouwers hebben flink hun best gedaan in corona, en hun tijd niet verspild.
En dit alles afgewisseld met verschillende handelaren van modelspoor artikelen, smaakte deze beurs naar meer. En die zit er alweer eind oktober aan te komen en wat voor een;
Eurospoor in de Jaarbeurs hallen te Utrecht. De informatie daarover vind je ook in dit bericht. En zeker nog een aanrader voor de stoomliefhebber in schaal 1, aanstaande weekend de stoomtreindagen bij de SSN in Rotterdam. ook daarover vindt je in dit bericht informatie. Dus beste vrienden bekijk de informatie en de foto's en filmpjes die zijn genomen in Rijswijk, en ik zou zeggen "Tot de volgende (beurs) keer maar weer".