Op 11 Juni is het het weer zo ver. Na 2 jaar van beperkingen kunnen we samen met de bouwhof onze 'demo' traditie weer voortzetten.

Op deze dag zijn er door de bouwhof diverse activiteiten en demos van vershillende leveranciers. Natuurlijk zijn wij er om de boel compleet te maken. Met een grote bezetting laten we onze veelzijdige kanten zien. Eigenlijk is elke modelbouw-discipline wel vertegenwoordigd.

We staan er van 10:0 - 16:00u.

Kom je ook?

Vanaf 5 Februari starten we een unieke samenwerking met de meest bijzondere Spellen winkel van Zoetermeer en omstreken!

Het was al een tijdje een idee van eigenaar Edwin Niemans om naast het faciliteren van Warhammer-speelruimte ook de ZMBC een ruime plek in zijn winkel te bieden om te kunnen modelbouwen.  De nieuwe locatie van Spel en Meer in het stadshart Zoetermeer (Warande 2711HZ) heeft de ruimte om dit te realiseren. Aan het groeiend assortiment van oa Lego, speelgoed en bordspellen zal ook meer modelbouw-materiaal en gereedschap worden toegevoegd...

Vanaf het (openings) weekend van 5 februari 2022 mogen we, met enige regelmaat ook in deze winkel onze modelbouwhobby uitoefenen. Op deze manier krijgt het winkelend publiek een kijkje in de modelbouwkeuken. Er is dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen of zelf mee te bouwen. Houd onze agenda in de gaten om te zien wanneer we aanwezig zijn in de winkel.

 

Helaas zullen wij - net als vele andere clubs - langer de deur moeten sluiten ivm de geldende Coronamaatregelen.

Vooralsnog tot en met 21 Januari 2022. Dus vanaf 25-01-2022 zijn we er weer op de gebruikelijke tijden.

Na alle coronamaatregelen weer zijn versoepeld mogen wij ook weer aan de hobby.

We zijn op de gebruikelijke dag en tijd weer aanwezig in de Kom op.

Na heel wat gepuzzel en hoofdbrekens is het dan eindelijk zo ver. We hebben een nieuwe website.

Het is een overzichterlijk geheel geworden waar alles een eigen plekje heeft en vooral wat ons bezig houdt op de voorpagina te vinden is. Ook een samenvatting van de ZMBC-agenda is duidelijk aanwezig voor een snelle check wat er ook al weer aanstaande is.

Foto's zijn er ook in overvloed. Voorop maar ook de fotogallerij geeft een mooi beeld waar wij als modelbouwers toe in staat zijn.

 

 

Heb je suggesties op opmerkingen stuur deze dan naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.