Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert de Zoetermeerse Modelbouwvereniging (ZMBC) een een landelijke papiermodelbouwdag. Een knutseldag speciaal rondom het thema “bouwen in papier”. Lekker bouwen aan je bouwplaat met veel ruimte voor kennismaken, bijpraten en kennisdelen. En er staan diverse demonstraties op het programma. De dag staat open voor zowel de zeer ervaren bouwer als de dappere starter. Voor de starter zijn bouwplaten en benodigd materiaal gratis beschikbaar. Het is wel noodzakelijk je vooraf op te geven om teleurstelling te voorkomen, want vol is vol in de clubruimte van de ZMBC.

Meedoen? Opgave is noodzakelijk want vol is vol. Stuur hiertoe een mail naar organisator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verdere informatie:

  • Tijden: ontvangst met koffie 11.00 uur, einde rond 16.00 uur.
  • Meenemen: naar keuze wat eigen werk om te laten zien: er is één ruime werktafel per persoon beschikbaar, dit is geen expositie! Daarnaast je gereedschap en iets om aan te werken. Heb je dat niet dan krijg je gratis een bouwplaat en leen je gereedschap.
  • Waar: Buurcentrum “Komop”, Karel Doormanlaan 2b, 2712 JJ Zoetermeer. Gratis parkeren.
  • Kosten: entree met eerste kopje koffie gratis, overige consumpties voor eigen rekening (streeplijst buurtcentrum Kom-op).

Wellicht tot ziens!